Wat over mij.

Ik ben Lars Guntlisbergen, op het moment van schrijven 24 jaar oud en ik ben een muziekdocent. Niet op papier, maar in de praktijk zeker wel. Sinds ik ongeveer 12 jaar geleden mijn eerste gitaar voor kerst kreeg en wat akkoorden in de vingers had, wilde ik dit aan andere mensen leren. Niet omdat ik wilde laten zien hoe goed ik het allemaal wel niet kon, maar omdat ik zo graag zou willen dat jij hetzelfde plezier uit muziek kan halen dat ik er dagelijks aan beleef.

Over de jaren heen heb ik enorm veel geleerd over muziek en lesgeven. Door jarenlang in bandjes zowel covers als eigen muziek te hebben gespeeld weet ik hoe je makkelijk en snel liedjes kan leren en deze je eigen kan maken. Door de kennis en ervaring die ik bij de studies Docent Engels en Muziektherapie heb opgedaan weet ik hoe ik effectief kennis kan overbrengen en hoe ik een omgeving kan creĆ«ren die het beste in jou naar boven haalt. Door mijn ervaring in muziekles geven op zowel middelbare scholen als muziekscholen en bij particulieren, weet ik dat ik jou kan helpen jouw muzikale doel te bereiken.